News

WebBanner

More than Gifts 2016

01/04/2016

More than Gifts 2016

Met trots presenteren wij onze 2016 Collectie, een catalogus vol met spannende en inspirerende cadeau-ideeën. Een geweldige combinatie van bestsellers, functionele en leuke, moderne en kleurrijke items zodat u succesvolle campagnes kunt creëren, die toegevoegde waarde en veel voordelen bieden. Zonder onze drie belangrijke kernwaarden te vergeten: Innovatie, Inspiratie, en Kwaliteit.
Vind inspiratie door middel van onze nieuwe catalogus gevuld met meer dan 2.700 promotionele producten die uw klanten zullen verbazen. Items voor elke gelegenheid, perfect om gedenkwaardige ervaringen te creëren.
Met een dergelijk breed scala aan producten om uit te kiezen, zijn er vele manieren om uw merk of logo te bedrukken. Elk item is geselecteerd om een zo groot mogelijk drukoppervlak te bieden, voor een grotere impact. Bekijk simpelweg welk product het beste bij uw marketingactie past en wij zullen u de meest geschikte druktechniek adviseren. We zorgen daarmee voor maximale dekking en zichtbaarheid wanneer de producten aan uw klant worden gegeven.
Wanneer u een breed scala aan cadeausuggesties heeft, wordt het eenvoudiger om het perfecte artikel voor elke klant en elke situatie te kiezen, het wordt zelfs plezierig. Onze geselecteerde collectie omvat al onze belangrijke productcategorieën van traditionele en functionele items tot nieuwe technologische gadgets en accessoires. Dit zorgt ervoor dat u altijd het juiste product vindt en het brengt uw marketing, reclame of promotie naar ‘the next level’. Door onze ervaring en printservice, kunnen wij u helpen om uw naamsbekendheid bij een evenement of promotiecampagne te vergroten. Neem de tijd, kies het geschenk dat bij uw wensen past, en laat ons de rest doen. Succes verzekerd!
Merkpositionering hangt grotendeels af van hoe u uw boodschap overbrengt op uw doelgroep.

 

 

 

 

< Back to List

RELATED NEWS

logo1

Midoceanbrands - +31342426883 - +31342426880 - sales.export@midoceanbrands.com