Midoceanbrands

Wereldwijd vertrouwen meer dan 10.000 distributeurs erop dat Mid Ocean Brands de favoriete relatiegeschenken en promotionele artikelen van hun klanten met persoonlijke bedrukking binnen 24 uur verstuurt en ze zo op tijd levert voor hun evenement of campagne.

aboutus

Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende groothandels in de Europese markt van premiums en relatiegeschenken. Wij leveren onze producten uitsluitend via professionele distributeurs van promotionele artikelen. Bent u een distributeur en wilt u toegang krijgen tot onze webshop, stuur ons dan een email en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Bent u geen distributeur maar heeft u wel interesse in onze collectie voor een van uw evenementen of campagnes, vraag uw vaste distributeur dan naar de “More than Gifts” collectie. Als u op zoek bent naar een professionele distributeur kunt u ons een email sturen, zodat wij een van onze distributeurs bij u in de buurt kunnen aandragen.

ONS TEAM

Ons team werkt elke dag hard aan het realiseren van één doel: het op tijd bezorgen van de favoriete, gepersonaliseerde relatiegeschenken van uw klant voor hun campagne of evenement. Ons team wordt geleid door een van de meest ervaren management teams in de markt:

image (1)

Rutger de Planque

CEO

 

Rutger is zijn carriere in de branch begonnen bij Polyconcept, waar hij van 1990 tot 2010 CEO van PF Concept was en bestuurslid van Polyconcept.
In 2011 voegde Rutger zich bij Capital Partners (GF) Holding b.v. “Avedon” private equity als Operating Partner.
In Oktober 2012 kwam Rutger naar Mid Ocean Brands als CEO (ten behoeve van Avedon) om het bedrijf nieuw leven in te blazen en strategisch leiderschap te bieden.

Rutger heeft gestudeerd aan de Universiteit van Leiden en heeft het International Executive programma gevolgd bij Insead.

image

Patricia Varela

Buying & Marketing director

 

Patricia heeft meer dan 25 jaar ervaring in de markt van promotionele artikelen. Sinds zij Mid Ocean Brands is binnengestapt in 1989, is zij actief geweest in verschillende rollen in de verkoop, inkoop, portfolio en marketing. Patricia heeft de Spaanse nationaliteit en heeft in Nederland, Spanje en Hong Kong gewoond en gewerkt.

TEAM1

Stephen Gibson

COO

 

Stephen heeft meer dan 10 jaar ervaring in de  markt van promotionele artikelen. Hij heeft een brede ervaring in Supply Chain Management en heeft hiervoor voor onder andere Philips Lighting en KPMG consulting gewerkt. Stephen kwam in 2002 bij Mid Ocean Brands en heeft sindsdien verschillende rollen vervuld in Supply Chain Management, IT en corporate accounts. Stephen heeft de Britse nationaliteit.

Onze filosofie

We streven ernaar uw favoriete aanbieder van essentiële, trendy en bedrukte relatiegeschenken te worden, bij wie u erop kunt vertrouwen dat wij uw beloften nakomen en met wie u uw winstgevende groei kunt maximaliseren, ondersteund door krachtige marketing & sales tools.

 

visto

Favoriete aanbieder

Wij willen uw favoriete aanbieder zijn, niet alleen door de beste collectie te bieden, ondersteund door de beste voorraden tegen de beste prijs, maar we willen ook dat het gemakkelijk en leuk is om zaken met ons te doen. Het doel van onze verkoopteams is om u proactief te ondersteunen bij de groei van uw bedrijf. Hiervoor hebben wij een uitgebreid verkoopnetwerk opgezet, die wordt gecoördineerd vanuit 8 lokale verkoopkantoren, om u service en ondersteuning in uw eigen moedertaal te bieden en zoveel mogelijk kennis van uw lokale markt op te bouwen. Daarnaast kunt u via onze webshop altijd onze actuele voorraad bekijken, uw prijs berekenen en 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellingen plaatsen.

 

visto

Essentiële, Trendy & Bedrukte geschenken

Wij bieden de “More than Gifts” collectie. Een collectie van meer dan 2000 trendy, functionele en goed te bedrukken  geschenken waarmee elk bericht gecommuniceerd kan worden, ongeacht uw budget. Wij verkrijgen onze collectie via onze eigen inkoopkantoren in China en zorgen ervoor dat al onze producten en leveranciers voldoen aan de richtlijnen in onze gedragscode voor leveranciers en de actuele Europese wetten naleven. Bovendien kunt u, als onderdeel van de grootste groep binnen de Europese markt van promotionele artikelen, profiteren van onze inkoopkracht, waardoor u de absolute zekerheid heeft dat u een kwalitatief goed product koopt dat voldoet aan alle eisen, tegen de meest concurrerende prijs.

 

visto

Vertrouw erop dat wij uw beloften nakomen

U maakt een belofte aan uw klant, wij komen hem na. Ook als het verder gaat dan onze normale service levels, neem gewoon contact met ons op en daag ons uit! Wij hebben twee magazijnen, een in Nederland en een in Polen, met een gezamenlijke capaciteit van 21.500 m2. Ons nieuwe magazijn en productiefaciliteit in Polen is een van de grootste in Europa en geeft ons de printcapaciteit om al onze drukorders binnen 24 uur te verzenden (bezorging binnen heel Europa 48-96 uur) en dan zelfs nog ruimte over te houden om flexibel te zijn in het geval u het nog sneller nodig heeft.

 

visto

Krachtige marketing & sales tools

Wij willen uw bedrijf ondersteunen en zijn er trots op een scala aan marketing & sales tools te hebben die door onze klanten als “beste in de markt” worden gewaardeerd. Of het nu gaat om onze catalogus of onze online tools, wij zijn altijd op zoek naar trendy en aantrekkelijke cadeau-ideeën die gemakkelijk aan uw klanten kunnen worden gepresenteerd. Wilt u meer weten? Neem contact op met ons sales team om de verschillende tools te bespreken en een plan op te stellen om uw bedrijf te laten groeien.

 

logo1

Mid Ocean Brands Benelux - +31(0)342 426 888 - +31 (0) 342 426 880 - sales@midoceanbrands.com